CCM TACKS 7092 гібридні хокейні шорти

Гібридні хокейні труси CCM Tacks 7092 з чохлом ідеально підходять для гравця, який хоче по-справжньому індивідуальної посадки свого хокейного екіпірування. Завдяки еластичним ременям, що дозволяють регулювати ширину стегна, гравець може швидко та легко змінити обхват стегна.

Захист стегна, а також захист нирок складаються з жорстких пластикових (PE) вставок, що підтримуються товстою піною середньої щільності для захисту від ударів високого рівня. В області кульшового суглоба CCM також використовували піни середньої щільності, покриті оболонкою з JDP PE, для розсіювання енергії удару.

Захисний щиток хребта, застосовуваний у гібридних хокейних трусах ССМ TACKS 7092, виконаний із структурованої піни HD поверх D3O LITE для чудового поглинання удару.

Чохол виготовлений із високоякісного нейлону з посиленими стійкими до стирання бічними панелями для оптимізації міцності. Він оснащений стандартним нейлоновим ременем.

Довжина гібридних трусів CCM Tacks 7092 збільшується на 2.5 см, при необхідності завдяки прихованій блискавці, розташованій під захисним поясом. Гібридні хокейні труси CCM Tacks 7092 з чохлом мають професійний рівень захисту в поєднанні з чудовою мобільністю.

Колір та розмір
Розмір Ромір М Дорослі Талія 32''-36'' / 81-91см. Зріст 170-178

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Хокейні шорти CCM TACKS 7092

  • Виробник: CCM
  • Модель: TACKS 7092
  • Наявність: В наявності
  • 148.40$